Tinctură de propolis – 50 ml. (70% alcool)

30,00 lei

55 în stoc (poate fi pre-comandat)

Tinctură de propolis – 50 ml. (70% alcool)

30,00 lei

Tinctură de propolis în concentrație saturată obținută prin dizolvarea propolisului natural în pălincă din mere cu alcolemie de 70% timp de minim 3 luni. Propolisul este cel mai puternic antibiotic natural. Propolisul este depus de albine la încheieturile ramelor și în eventualele crăpături ale stupului în mediul lor natural, pentru a bloca dispersia de boli și / sau dăunători. În cadrul domestic al stupinei, propolisul este depus pe marginea ramelor în cantități destul de reduse. El este folosit de acolo în amestec atunci când albinele prepară ceara cu care urmează să fie acoperite hexagoanele fagurilor după ce au fost umplute cu miere. Capacul aplicat peste miere nu conține doar ceară, ci și acest izolator antibiotic natural – propolisul. Cantitatea de propolis rămasă la finalul sezonului pe marginea ramelor este foarte redusă și din ea preparăm tinctură de propolis în alcool 70%. Alcoolemia ridicată e dictată de dispoziția de diluare a propolisului, care nu reacționează la alcool mai slab. După o maturare de mai multe luni, tinctura de propolis în alcool de 70% este îmbuteliată în sticluțe individuale de câte 50 de mililitri. Disponibil prin comanda online sau telefonic.

55 în stoc (poate fi pre-comandat)

Tinctură de propolis saturată 70% alcool obținută prin dizolvarea propolisului natural în pălincă din mere cu alcolemie de 70% timp de minim 3 luni.

Propolisul este cel mai puternic antibiotic natural. Propolisul este depus de albine la încheieturile ramelor și în eventualele crăpături ale stupului în mediul lor natural, pentru a bloca dispersia de boli și / sau dăunători.

În cadrul domestic al stupinei, propolisul este depus pe marginea ramelor în cantități destul de reduse. El este folosit de acolo în amestec atunci când albinele prepară ceara. Este un ingredient important pentru producția de ceară cu care urmează să fie acoperite hexagoanele fagurilor după ce au fost umplute cu miere. Capacul aplicat peste miere nu conține doar ceară, ci și acest izolator antibiotic natural – propolisul. Recoltarea propolisului se face doar după încheierea sezonului de extracție a mierii.

Cantitatea de propolis rămasă la finalul sezonului pe marginea ramelor este foarte redusă. Din ea preparăm tinctura de propolis. Alcoolemia ridicată e dictată de dispoziția de diluare a propolisului. Propolisul nu reacționează la alcool mai slab. Se maturază de mai multe luni. Apoi tinctura de propolis în alcool de 70% este îmbuteliată în sticluțe individuale de câte 50 de mililitri. Recipientul este din sticlă, cu dop de aluminiu.

Tinctura de propolis saturată 70% alcool se poate administra pe cale orală de mai multe ori pe zi, după caz.

Se poate administrata sub formă de picături pe o jumătate de linguriță de zahăr. Înafara de atenuarea gustului neplăcut, zahărul în mix cu alcoolul tincturii favorizează precipitarea propolisului pe căile repiratorii. Se înghite amestecul gradual, pe măsură ce se dizolvă zahărul în gură. Nu se beau lichide în următoarele 15 minute după administrare. La atenuarea durerilor de gât – efectul este instantaneu. Favorizează și grăbește vindecarea răcelilor îndepărtând acest simptom.

Disponibil prin comanda online sau telefonic.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Tinctură de propolis – 50 ml. (70% alcool)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *